Politika privatnosti

(Privacy policy resilako.com)

Ova stranica se koristi za informisanje posetilaca veb sajta o našim pravilima o prikupljanju i korišćenju ličnih informacija.

Ako se odlučite za korišćenje našeg servisa, onda ste saglasni sa načinom prikupljanja i korišćenja informacija navedenih na ovoj stranici.  Lične informacije koje sakupljamo koriste se za pružanje i unapređenje sajta. Nećemo koristiti ili deliti vaše podatke ni sa kim ko nije naveden.

Sakupljanje i korišćenje informacija

Želimo da vas obavestimo da kad god koristite našu uslugu, prikupljamo podatke koje nam vaš petraživač šalje. Ovi podaci se koriste radi statistike i uvida dešavanja na našem sajtu. Podatke koje prikupljamo mogu uključivati podatke kao što su internet protokol vašeg računara (IP), verzija računara, stranica naše usluge koju posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike. 

Kolačići (Cookies)

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koja se obično koriste za anonimni jedinstveni identifikator. Oni se šalju na vaš pretraživač sa veb stranice koju posećujete i čuvaju se u memoriji vašeg računara.

Naš veb sajt koristi ove “kolačiće” koje omogućuju skupljane informacija i pomažu nam u poboljšanju naše usluge. Imate mogućnost da prihvatite ili odbijete ove kolačiće, i da znate kada se kolačići šalju na vaš računar. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, to znači da nećete biti u mogućnosti da koristite našu uslugu.

Usluge treće strane

Želimo da obavestimo korisnike naše usluge da ove treće strane imaju pristup vašim ličnim informacijama. Razlog je izvršavanje zadataka koji su im dodeljeni u naše ime. Međutim, oni su obavezni da ne objavljuju ili koriste informacije za bilo koju drugu svrhu. Usluge koje imaju pristup vašim informacijama:

  • Google Analitycs
  • Google Search Console

Sigurnost

Mi cenimo vaše poverenje u pružanju vaših ličnih informacija, i zbog toga se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu. Ali zapamtite da nijedan način prenosa preko Interneta ili metod elektronskog čuvanja podataka nije siguran i pouzdan 100%, pa ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo koje pitanje ili zamerku na našu politiku privatnosti, kontaktirajte nas:

  • kontakt@resilako.com
  • Ili idite na link
Back to top button