Korisni saveti

DUGOTRAJAN PARFEM: Saveti koji obećavaju dugotrajnost vašeg omiljenog parfema!

Saveti za nanošenje parfema, koji obećavaju dugotrajnost vašeg omiljenog parfema.

Parfem vam ne ostaje dugo na koži? Ne nanosite ga pravilno.

Saveti za nanošenje parfema, posle kojih ćete još više zavoleti vaš omiljeni parfem. Opojni mirisi cveća, voća, čokolade čine parfem posebnim. Parfem, kao takva mešavina opojnih začina je personalni pečat svake žene i svakog muškarca. Od parfema se očekuje, pored kvaliteta i dugotrajnost.

dugotrajan parfem: saveti koji obećavaju dugotrajnost vašeg omiljenog parfema!
istockphoto.com

Saveti za nanošenje parfema, koji obećavaju dugotrajnost na vašoj koži, tokom celog dana!

  • Priprema kože

Savet broj jedan, tj. baza u nanošenju parfema je topla kupka. Jedan od najboljih načina pipreme kože. Preporučuje se korišćenje kupke bez mirisa, kako se parfem ne bi stopio sa njim. Potrebno je dobro osušiti kožu nakon tuširanja i parfem nanosite pre oblačenja.

  • Losion za telo

Savet, podjednako važan kao prethodni je losion za telo. Losion nanosite posle tuširanja. Parfemu prija koža koja nije isušena, upravo to ga održava duže na vašoj koži.

  • Pravilno nanošenje

Parfem nanosite na telo sa određene razdaljine od tačaka na telu na koje ga nanosite, 15-20cm, ne tik uz kožu. Nanosi se na tople delove tela, kao što su vrat, ključna kost i iza ušiju.

dugotrajan parfem: saveti koji obećavaju dugotrajnost vašeg omiljenog parfema!
pixabay.com

Greške prilikom nanošenja parfema:

  • Jedna od grešaka je utrljavanje parfema. Parfem ne treba utrljavati na kožu, tako nećete dobiti na dugotrajnosti. Treba pustititi da ga koža sama upije
  • Još jedna od grešaka je čuvanje parfema van pakovanja, zbog promene temperature. Najbolje je čuvati ga u pakovanju, na sobnoj temperaturi.
  • Odaberite manje bočice parfema i vodite računa o roku trajanja vašeg parfema.

Slično

Back to top button