BioskopSerija
U trendu

Serije online sa prevodom – gledajte besplatno!

Najbolje stranice za serije online sa prevodom

Serije online sa prevodom najpraktičniji i najzabavniji način da upotpunite slobodno vreme. Kada vam vremenska prognoza nije naklonjena, a korona virus otežava druženje sa prijateljima, spremite kokice!

Postoji više načina da gledate željeni sadržaj online. Jedan od načina je da ga skinete putem Torrenta, u slučaju da ste vičniji upotrebi interneta.

Drugi način je da, kao konformista, gledate preko aplikacija poput Netflix-a i HBO Go-a, koje se, međutim, plaćaju.

Treći način je da ga pronađete besplatno na internetu, na različitim sajtovima za to namenjenim. Da ne biste gubili vreme, predlažemo vam spisak sajtova na kojima možete besplatno gledati serije sa prevodom, a ovde možete pogledati naš predlog iz horor žanra.

U slučaju da želite da gledate i filmove online, možete ih pronaći ovde.

serije online sa prevodom - gledajte besplatno!
Serije online sa prevodom – gledajte besplatno!

Serije.me

Link do sajta: ovde

Ovaj sajt je jedan od najaktivnijih sajtova za gledanje filmova i serija. Uz naziv filma stoji i godina izdanja, kao i ocena.

To olakšava izbor gledaocima koji nisu odlučili šta žele da gledaju, pa biraju najbolje/najgore ocenjen sadržaj.

Međutim, u slučaju da već znate šta želite da gledate ili imate omiljeni žanr, možete izbor serija pogledati i klasifikovane po žanrovima.

Sajt poseduje i pretraživač, ako vas zanima jedna konktetna serija. Postoji mogućnost i sortiranja serija nasumično, što olakšava preglednost sajta za one gledaoce koji žele da otkriju nov sadržaj.

Za one koji vole da doprinose zajednici, na sajtu postoji opcija dodavanja epizoda, tako da možete i sami učestvovati u izgrađivanju sajta.

Serijeonline.net

Link do sajta: ovde

Ovaj sajt je pregledniji od prethodnog. Film ili seriju možete pretraživati unošenjem naziva u pretraživač, preko godine izdanja ili žanra.

Možete pregledati celokupnu ponudu serija i odabrati onu koja vam se čini najboljom. Takođe, postoji i izbor između domaćih i meksičko-latino serija, koje su na našim prostorima popularne.

One bogate sadržaj sajta i čine ga pristupačnim za sve one gledaoce koji ne vole film/seriju sa engleskog govornog područja.

Serije online2

Stranica koja je u vezi sa prethodnom i služi kao njena rezerva se nalazi na ovde.

Za razliku od ,,bratske” stranice, interfejs je modernije dizajniran i sve serije su na jednom mestu. Pritiskom na seriju vam se pokazuje i njen žanr, tako da ne morate da čitate sažetak i prepričavanje da biste videli da li vam se sviđa.

Pored toga piše i godina premijere, tako da uvek možete biti u toku sa najnovijim kinematografskim inovacijama.

Na sajt se možete registrovati, ali i ne morate-neće uticati na vaše gledanje serije. Takođe, na ovom sajtu postoji opcija gledanja filmova iz Bolivuda i anime-a.

Ono što je čini naprednijom od ,,bratske” je TV Schedule, odnosno TV raspored, sa unapred najavljenim novim epizodama serije koje izlaze.

Na taj način možete planirati svoje slobodno vreme unapred i uvek znati kada možete da očekujete emitovanje nastavka omiljenog sitkoma.

serije online sa prevodom - gledajte besplatno!
Serije online sa prevodom – gledajte besplatno!

Gledaj sa prevodom

Link do sajta je ovde.

Jedan od najbolje uređenih besplatnih sajtova za gledanje filmova i serija na internetu. Registracijom postižete efektivnije gledanje serija, lakše prebacivanje sa epizode na epizodu, kao i sačuvanu pretragu.

Sajt poseduje preporučene i najpopularnije serije, kao i najnovije filmove sa prevodom. Međutim, u slučaju da želite da gledate određeni žanr, imate šarenolik izbor.

Takođe, imate i ponudu najnovijih serija, na vama je samo da izaberete omiljeni žanr!

Sajt ima i kategoriju ,,Zahtevi”, gde možete kontaktirati tehničku podršku u slučaju da imate neki problem sa prevodom ili serijom.

Ako vam ,,baguje” (trokira, koči) puštanje sadržaja, možete lako saznati da li je problem u vašem internetu ili u samom sadržaju.

Tehnička podrška redovno odgovara na komentare, žalbe i zahteve korisnika, stoga se možete nadati brzom rešenju mogućeg problema.

Filmoviplex

Link za gledanje je ovde.

Iako ime asocira na filmove, serije na ovom sajtu nisu zapostavljene. Na sajtu ih možete naći od najstarijih (npr. Jesus of Nazareth iz 1977.) do najmlađih, objavljenih početkom 2021.

Pored toga, serije možete pretraživati i putem nasumičnog izbora, po rejtingu ili godini objavljivanja. Pod kategorijom ,,Najpopularnije serije” možete naći Rick and Morty (Rik i Morti), Breaking Bad (Čista hemija), The Wire (Žica), The Sopranos (Sopranovi) i mnoge druge serije koje su obeležile poslednje dve decenije.

Na sajtu postoji i odeljak sa sinhronizovanim crtanim filmovima, tako da možete porodično posećivati ovu stranicu.

HD sa prevodom

Link do sajta je ovde.

Čini se da je ovaj sajt jedan od najkompletnijih do sada. Ne samo da ima kratak sažetak serije koju želite da gledate, da vam je njena kategorija odmah dostupna, nego piše i broj epizoda koje serija ima.

Tako, za gledaoce koij se ne bi vezali za opširnu, dugotrajnu seriju, ova informacija može da igra važnu ulogu (Uvod u anatomiju je potrajao predugo, zar ne?)

Jedini ,,problem” (više prepreka, za one koji nisu skloni engleskom jeziku) je to što su nazivi serija na engleskom.

Zbog toga serije i filmove morate pretraživati u originalu, a ne putem srpskih prevoda. Međutim, ukoliko vam to ne predstavlja problem, onda ćete se lako snaći na ovoj stranici.

Nepotrebno je naglasiti da su sve serije u HD kvalitetu, s obzirom da se sajt tako i zove.

serije online sa prevodom - gledajte besplatno!
Serije online sa prevodom – gledajte besplatno!

Vip serije

Ovaj sajt ima pregled najpopularnijih serija, takozvanih evergreen-ova, kao što su Prijatelji, Uvod u anatomiju, Vikinzi, Čari.

Takođe, gledaocima su na početnoj strani ponuđene i najnovije epizode, kao i spisak serija sortiranih po nazivu. Serije možete tražiti po početnom slovu imena, po godini izdanja ili nasumičnom pretragom.

Na sajtu postoje i pretrage filmova, ali je fokus na serijama, zbog čega je njihova pretraga zastupljenija. Od informacija o sadržaju, pored naziva stoji i godina emitovanja, kao i IMBD ocena.

U slučaju da vas zanimaju neotkrivene ili manje popularne serije, uvek možete da filtrirate serije sa ocenom od 5-7, ili pak da se držite viših ocena i boljih recenzija. U svakom slučaju, izbor je na vama!

Ono što se odmah primeti, ma koji sajt da je u pitanju, je veliko prisustvo pop-up reklama.

One često umeju da ometaju samo pokretanje filma. Nemojte ulaziti u njihove linkove, jer se ne zna kakav potencijalno opasan sadržaj po vaš kompjuter može biti.

Pogledajte naše predloge za najbolje tinejdžerske serije ovde!

Često se desi da se iz različitih razloga stranice obore, pa u slučaju da se to desi sa nekim od navedenih linkova, javite nam da ažuriramo listu.

Na vama je da odvojite slobodno vreme, spremite grickalice i odaberete žanr. Opustite se i uživite u svet kinematografskih rešenja, bilo da su ona horor, triler ili avanturističkog žanra. Uživajte!

Preporučujemo da pročitate i ove zanimljive članke:

RešiLako.com

Dipl. filolog i student master akademskih studija književnosti
Back to top button